Inspirerende inzichten over Innovatie en Creativiteit - mei 2013

ingevoerd op 9-5-2013

Inspirerende Inzichten over Innovatie en Creativiteit - mei 2013

Waarom het moeite kost een goede idee in de organisatie gelanceerd te krijgen en wat je hieraan kunt doen: Why great ideas get rejected (http://99u.com/articles/7207/Why-Great-Ideas-Get-Rejected)

Google CEO Eric Schmidt belicht in een video interview de doorbraakinnovaties in de nabije toekomst die een impact op ons leven zullen hebben:Interview CEO Google Eric Schmidt (http://www.mckinsey.com/insights/high_tech_telecoms_internet/disruptive_technologies)

Hoe je kunt innoveren in het innoveren: 5 steps to innovate how you innovate (http://www.innovationexcellence.com/blog/2013/04/07/5-steps-to-innovate-how-you-innovate/)

Mijn dochter Anne-Sophie Gaspersz heeft in opdracht van UNICEF onderzoek gedaan
naar innovatie in online communities om daarmee duurzame relaties met klanten op te bouwen. Ze heeft hierover met de beste internationale experts op het gebied van online communities gesproken. Het onderzoek heeft in april 2013 een prijs (http://link.hhs.nl/nieuws?p_itm_id=80075) gekregen. Meer informatie en tips over hetr bouwen van online communities zijn te vinden op haar website: Online communities (http://thinkonlinecommunity.com)



Inspirende inzichten Inspirende inzichten