Ideeën over de Ideebrief

In de Ideebrief staan korte artikelen met ideeën voor innovatie, inspiratie en creativiteit. Elk artikel bevat een visie, idee of praktisch advies om de innovatiekracht te vergroten. Van de organisatie, het team of jezelf.

Heeft u een suggestie over een thema in relatie tot het vergroten van innovatiekracht (voor de organisatie, het team of op persoonlijk niveau) dat aandacht zou moeten krijgen in de Ideebrief? Laat hieronder een reactie achter!

ideebrief ideebrief

Reacties
Reactie: (Anne van Muijen RA)
7-3-2020, 17:19
Geachte heer Gaspersz, door wonderlijke leiding, via mijn te jong overleden vriend Maurice de Valk en het condoleanceregister van Paul de Blot, stuitte ik op uw bestaan. Met grote instemming en ontroering heb ik kennisgenomen van de 7 lessen en het verslag van de afscheidsdienst die u in het condoleanceregister hebt geplaatst. Uiteindelijk aangekomen op uw website ben ik onder de indruk gekomen van uw opvattingen zoals vervat in het grote aantal artikelen en het initiatief van de Ideebrief. Hierdoor voel ik mij geestverwant. Graag zou ik met u willen brainstormen over mijn stelling dat het tijd wordt om innovatieve energie aan te wenden om op strategisch/tactisch niveau te werken aan de integrale gezondheid van organisaties. Wanneer alle energie uitsluitend wordt gericht op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers blijft veel potentieel verborgen en dus onbenut. Het intrigeert mij al jaren dat zich vitaal noemende organisaties geen bewustzijn hebben ontwikkeld op het punt van organisatiegezondheid. En daarmee de eigen innovatiekracht tekort doen. Graag verneem ik van u of dit inderdaad een onderwerp is dat past in de Ideebrief. Met vriendelijke groet, Anne van Muijen RA bedrijfsinternist 06-48476158