Jaarcongres Kwaliteit, 15 mei 2018 (korting voor Ideebrief abonnees)

ingevoerd op 21-03-2018

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? Onze hele manier van werken en ­organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan ­innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook ­sociale ­ontwikkelingen vormen bedreigingen maar ­gelukkig ook kansen, maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten.

Op 15 mei a.s. sta ik als spreker op het Jaarcongres Kwaliteit in De Rijtuigenloods te Amersfoort. In mijn presentatie laat ik u zien hoe u als (kwaliteits)manager permanent kansen kunt ontdekken. Kansen om doelen te bereiken en ambities te realiseren. Wat kunt u hierover leren van de meest innovatieve organisaties en leiders? Wat zijn de kleine acties met een positief effect op het innovatievermogen van uw onderneming? Hoe passen we dat toe in ons eigen team en in de organisatie?

Daarnaast laten mijn collega sprekers, Richard van Hooijdonk en Guido Thys, u zien welke ontwikkelingen er vandaag de dag op organisaties afkomen en hoe organisaties naar een succesvolle toekomst geleid kunnen worden.

Het complete programma vol presentaties, masterclasses, demo’s, lezingen en workshops vindt u op www.jaarcongreskwaliteit.nl (http://www.jaarcongreskwaliteit.nl/)

Als lezer van de Ideebrief kan de organisator u een speciaal aanbod doen. Wilt u dit congres bezoeken, dan kunt u een korting krijgen van € 150,- op deelname. Om hiervan gebruik te maken kunt u zich aanmelden met de kortingscode IDEEBRIEF1505 of deze link gebruiken (https://kwaliteitinbedrijf.paydro.com/jaarcongres2018/index/5ab28047-9010-4469-85f6-6266bca6366c)

jaarcongres-kwaliteit-2018 jaarcongres-kwaliteit-2018