Keynote Jeff Gaspersz op de Landelijke Metalektrodag 2018 , 22 maart 2018

ingevoerd op 21-03-2018

Programma

Welkom: vanaf 09.30 uur
Start programma: 10.15 uur
Borrel: vanaf 17.00 uur

In de hoofdrol metalektrobedrijven

Die allemaal op hun eigen unieke wijze omgaan met veranderende omstandigheden. In interactieve workshops laten zij zien hoe zij hun bakens verzetten;

hoe passie voor techniek twee verschillende werelden bij elkaar kan brengen,

hoe het bedrijf van iedereen kan zijn,

hoe je door steeds veranderende systemen mensen toch snel op de goede plek plaatst,

hoe een crisis leidt tot succes,

hoe je de school verplaatst naar een bedrijf.

Op zoek naar veranderproducten?

In de A+O supermarkt kunt u gratis shoppen en u laten informeren over ons aanbod. Maar ook ontmoeten, gesprekken voeren, delen en meer.

Vier bijzondere lezingen

Matthieu Weggeman is hoogleraar organisatiekunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gespecialiseerd in kennis- en innovatiemanagement. Sarah Gagenstein, taalstrateeg en auteur van o.a. Denk niet aan een roze olifant, de psychologie van onzichtbaar overtuigen met framing. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij geeft concrete, gemakkelijk te realiseren adviezen waarmee u de innovatiekracht van uw organisatie of team kunt vergroten. Zijn nieuwe boek ‘Zó ontdek je kansen voor innovatie, praktische tips voor professionals, managers en ondernemers’ is onlangs verschenen. Pacelle van Goethem is autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen en bundelde haar kennis in de bestseller: ‘IJs verkopen aan Eskimo’s - Onzichtbaar overtuigen’.

Klik (http://www.ao-metalektro.nl/nieuws/metalektrodag-2018) voor verdere informatie

 

 

Metalelectrodag Metalelectrodag