Prof. dr. Jeff Gaspersz spreekt over Innovatie en Business Development

23 juni 2020

Jeff Gaspersz zal spreker zijn op 23 juni 2020 in de collegereeks: Business Development (https://www.nyenrode.nl/opleidingen/p/collegereeks-business-development#introductie) op 23 juni 2020 op Nyenrode Busniess Universiteit

Klanten zijn meer bewust, actief en waarde gericht. Om succesvol te blijven moet je voortdurend inspelen op de trends en ontwikkelingen. Maar in welke richting moet jouw organisatie precies bewegen en waar liggen de échte kansen in de markt? En hoe zet je deze kansen om in concrete commerciële concepten?

De collegereeks Business Development geeft inzicht in hoe je waarde creëert en nieuwe zakelijke kansen kunt realiseren. De beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit en inspirerende praktijkdocenten werken met een creatieve en probleemoplossende aanpak. Je geeft samen richting aan business development en groeikansen en leert waarde toe te voegen vanuit een strategisch perspectief.

Na afloop heb je inzicht in

Nieuwe benaderingen voor bedrijfsontwikkeling op basis van wetenschappelijke theorieën en hoe je deze direct toepasbaar maakt in jouw eigen organisatie.

Hoe processen van business development en innovatie kunnen worden ingezet om te vernieuwen.

Hoe je marktontwikkelingen, medewerkers en klanten kunt meenemen in dit proces.

De strategische richting voor bedrijfsontwikkeling in de organisatie.

Hoe je toegevoegde waarde creëert voor klanten.

Hoe je innovatie en ontwikkelingsprocessen effectief kunt sturen.

business-1137367_640 business-1137367_640