Innovatie als bindmiddel voor een verdeeld Europa - Prof. dr. Désirée M. van Gorp

Wat hebben de one belt, one road en en de digitax gemeen? Een verdeeld Europa. Zou innovatie in een verdeeld Europees landschap als bindmiddel kunnen dienen? Innovatie niet als container begrip voor van alles en nog wat, maar als een motor voor gerichte actie om Europa’s economie toekomst bestendig te maken. Niet alleen omdat het kan, maar vooral omdat het moet.

Lees verder. (https://www.jeffgaspersz.nl/dl-23740-1-90064/download/innovatie_als_bindmiddel_voor_een_verdeeld_europa_-_prof_dr.pdf)

 

Over de auteur:

Désirée van Gorp is hoogleraar International Business en voorzitter van de International Advisory Board en full time MBA opleidingscommissie aan Nyenrode Business Universiteit. Zij is eveneens gasthoogleraar aan de Renmin Universiteit in Beijing, China en Politecnico di Milano, Italy. Désirée geeft les op het gebied van Global Sourcing, Offshoring, Outsourcing, New technologies & Innovation en International Business & Diplomacy. Désirée is onder ander lid van: Raad van Commissarissen van Atradius; Adviescommissie van de World Trade Organization’s Chairs Programme en het International Institute of Social Studies. https://www.nyenrode.nl/en/faculty-and-research/people/p/désirée-van-gorp (https://www.nyenrode.nl/en/faculty-and-research/people/p/désirée-van-gorp)

 

De´sire´e van Gorp-portrait De´sire´e van Gorp-portrait