Prof. dr. Jeff Gaspersz spreekt over productontwikkeling en innovatie

Masterclass Innovatiemanagement & productontwikkeling 15 april 2020

Masterclass Innovatiemanagement & productontwikkeling

Door digitalisering en automatisering wordt de levenscyclus van producten en diensten steeds korter. Het goed kunnen ontwikkelen van nieuwe producten of diensten is belangrijk om continue te innoveren. Voor veel managers en executives is innovatie daarmee een strategische prioriteit geworden.

De masterclass Innovatiemanagement & productontwikkeling biedt je de mogelijkheid om in vier dagen de fijne kneepjes van innovatiemanagement en productontwikkeling te leren. In het programma is veel aandacht voor de interactie tussen management, product ontwikkelteams en functionele afdelingen. Innoveren blijft hoe dan ook mensenwerk!

Wat levert het je op?

Je leert innovatie te managen als een organisatie brede competentie.

Je leert welke mogelijkheden en kansen voor groei interessant zijn voor jouw organisatie.

Je leert een idee naar een succesvol product of dienst te brengen.

Je leert nieuwe producten/diensten succesvol introduceren.

 

Meer informatie over de Masterclass Innovatiemanagement  en Productonwikkeling (https://www.nyenrode.nl/opleidingen/p/masterclass-innovatiemanagement-productontwikkeling#introductie)

Prof.dr. Jeff Gaspersz, is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij verbonden aan de Erasmus Universiteit en aan KPMG. Hij is een veelgevraagd spreker (https://www.jeffgaspersz.nl/pg-23740-7-76606/pagina/feedback.html) over innovatie en creativiteit op conferenties, seminars en masterclasses.

Zijn boeken (https://www.jeffgaspersz.nl/nw-23740-7-3676247/nieuws/zo_ontdek_je_kansen_voor_innovatie.html?page=0) gaan over hoe je als organisatie, team, professional of ondernemer innovatiekracht ontwikkelt om steeds opnieuw kansen te ontdekken en te benutten. 

Met zijn periodieke gratis ideebrief (http://www.ideebrief.nl) met ideeën en inzichten over innovatie en creativiteit bereikt hij momenteel 4500 managers, professionals en ondernemers.  

 

Photcredit: Image by Gerd Altmann from Pixabay 

 

ball-163345_1920 ball-163345_1920