Prof. dr. Jeff Gaspersz spreekt over innovatie en leiderschap in de zorg

Collegereeks Innovatief Leiderschap in de Zorg op 20 januari 2020

Over collegereeks innovatief leiderschap in de zorg

Innovaties in de zorg volgen elkaar razendsnel op. Om aan de verwachtingen van patiënten en cliënten te voldoen is het noodzaak om te blijven innoveren. Hoe speelt u als leider in op deze complexe veranderingen, zoals: digitalisering, robotisering en andere technologische ontwikkelingen? Hoe geeft u leiding aan de ethische vragen die dit oproept? Welke rol speelt u bij het implementeren van innovaties? Welke leiderschapsstijl is noodzakelijk? En hoe brengt u als leider veranderingen in uw organisatie teweeg? Innovatief Leiderschap is een must om een zorgorganisatie van de toekomst te zijn.  

 

Leidinggeven aan verandering

Tijdens de collegereeks Innovatief Leiderschap in de zorg krijgt u inzicht in de wijze waarop u leiding geeft aan digitalisering en transformatie binnen uw organisatie. U leert denken vanuit de toegevoegde waarde en u gaat zich strategisch (her)oriënteren.  Er wordt ruimte geboden voor interactie om concreet in te gaan op uw eigen praktijksituatie. Onze academische en praktijkgerichte aanpak biedt een waardevolle impuls voor het strategisch denkvermogen.

Toonaangevende hoogleraren en sprekers dagen u uit met nieuwe, creatieve en innovatieve vormen van leiderschap. Durf, creativiteit en adaptief leiderschap zijn onmisbaar om een zorgorganisatie van de toekomst te zijn.

Een innovatieve zorginstelling is een organisatie die”future-proof” is. Daarnaast is het een aantrekkelijke plek om er te werken. Het ontdekken en benutten van innovatiekansen vergt een mindset, cultuur en leiderschap die daarvoor ondersteunend zijn. Deze reeks biedt u de praktische kennis en adviezen om een permanent innoverende zorginstelling te creëren.
Prof. dr. Jeff Gaspersz, hoogleraar Innovatie

 

Uw winst

Nieuwe, creatieve, innovatieve vormen van leiderschap voor de zorgorganisatie van de toekomst

Leer scherp in te spelen op alle complexe technologische ontwikkelingen in het zorglandschap

Bepaal uw eigen positie in het debat over ethiek en zorg-technologische innovaties

Handvatten om adaptief leiderschap toe te passen in uw organisatie

Antwoord op concrete vraagstukken uit uw eigen praktijksituatie

 

Meer informatie over de Collegereeks Innovatief Leiderschap in de Zorg (https://www.zorgvisie.nl/congressen/collegereeks-innovatief-leiderschap-in-de-zorg-najaar-2019/#overzicht)

Prof.dr. Jeff Gaspersz, is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij verbonden aan de Erasmus Universiteit en aan KPMG. Hij is een veelgevraagd spreker (https://www.jeffgaspersz.nl/pg-23740-7-76606/pagina/feedback.html) over innovatie en creativiteit op conferenties, seminars en masterclasses.

Zijn boeken (https://www.jeffgaspersz.nl/nw-23740-7-3676247/nieuws/zo_ontdek_je_kansen_voor_innovatie.html?page=0) gaan over hoe je als organisatie, team, professional of ondernemer innovatiekracht ontwikkelt om steeds opnieuw kansen te ontdekken en te benutten. 

Met zijn periodieke gratis ideebrief (http://www.ideebrief.nl) met ideeën en inzichten over innovatie en creativiteit bereikt hij momenteel 4500 managers, professionals en ondernemers.  

InnovatiefLeiderschapZorg InnovatiefLeiderschapZorg